Voorstelling van onze service

Wie zijn we?

We zijn een team van 10 verpleegkundige en 2 verzorgenden met jaar ervaring.

Onze ervaring

Bjorn is reeds 17 jaar thuisverpleegkundige, voordien heeft hij in het Middelheim ziekenhuis gewerkt op de afdeling pneumologie.

Lien is reeds 21 jaar thuisverpleegkundige en is na haar studies dadelijk gestart met thuisverpleging. Lien is ook een wondzorgverpleegkundige.

Kelly heeft ondertussen ook al 17 jaar ervaring in de thuisverpleging, Kelly is eveneens wondzorgverpleegkundige.

Renilda is op latere leeftijd verpleging gaan studeren nadat ze eerder reeds 25 in het rusthuis gewerkt heeft ondertussen werkt ze reeds 15 jaar als thuisverpleegkundige.

Karin is onze ancien met reeds 35 jaar ervaring als thuisverpleegkundige.

Davy is nieuw bij ons sinds December 2020, Davy heeft de opleiding genoten van Psychiatrisch verpleegkundige maar is ook reeds 10 jaar actief in de thuisverpleging.

Gert is reeds 20 jaar thuisverpleegkundige voordien heeft hij op intensieve zorgen gewerkt en op spoedgevallen.

Karin is al haar ganse carrière van 35 jaar werkzaam als thuisverpleegster.

Bert is onze vaste vervanger wanner er door omstandigheden iemand niet kan werken kunnen we steeds rekenen op Bert om ons bij te staan. Bert is ook nog werkzaam als verpleegkundige in een school voor kinderen met een fysische beperking.

Amber is sinds September onze groep komen versterken, ze is de dochter van Bjorn en zal vooral instaan voor de avondtoeren in Deurne.

Wat doen we?

Wij geven u dezelfde verzorging als in een ziekenhuis maar dan in uw vertrouwde omgeving. Dit kan gaan van uw toilet tot inspuitingen, verbanden leggen… tot palliatieve zorgen in Deurne en omgeving.

We hebben dagelijks twee rondes: een ochtendronde en een avondronde. 

Palliatieve zorgen

Palliatieve zorg vraagt discretie. Daar staan wij voor garant. We zijn hierin gespecialiseerd en garanderen u een persoonlijke aanpak. We zorgen ervoor dat elke patiënt comfortabel begeleid wordt en houden rekening met alle persoonlijke wensen.

We werken nauw samen met de behandelende huisarts, zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar en worden professioneel ondersteund door het PHA (Palliatieve Hulpverlening Antwerpen).

Andere diensten

We werken uitsluitend op doktersvoorschrift, behalve bij toiletdiensten. Wij kunnen u ook verder helpen met allerhande hulpmiddelen zoals krukken, rolstoelen, bedden… Wij zorgen voor de bestelling, levering en teruggave van deze hulpmiddelen.

Derdebetalersregeling

Een goede samenwerking met de behandelende arts is voor ons van primordiaal belang. Dit om u op elk tijdstip de gepaste zorg te kunnen bieden die u nodig heeft. We zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen en werken met de derdebetalersregeling.

U moet ons nooit rechtstreeks betalen, wij regelen de vergoeding met uw ziekenfonds. Bij elk huisbezoek scannen we hiervoor uw identiteitskaart in met onze elektronische ID-lezer. 

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan via e-mail of telefonisch contact op met Thuisverpleging Bjorn Denie voor onder andere palliatieve zorgen in Deurne en omgeving.