Voorstelling van onze service

Wie zijn we?

Samen met Kelly Bogaerts en Lien Fonteyne geeft zelfstandig thuisverpleger Bjorn Denie u in uw vertrouwde omgeving dezelfde verzorging als in een ziekenhuis.

Onze ervaring

Bjorn Denie is een tien jaar geleden gestart met thuisverpleging na een lange carrière als gediplomeerde verpleegkundige in onder meer het Middelheim Ziekenhuis in Antwerpen op de afdeling pneumologie.

Ook Lien Fonteyne is een gediplomeerde verpleegkundige, volgde een bijkomende opleiding over tropische geneeskunde en is in het bezit van een diploma voor wondzorg verpleegkunde.

Kelly Bogaerts heeft ruim 14 jaar ervaring als thuisverpleegkundige en kwam het team in januari 2012 versterken. Ook zij is in het bezit van een wondzorg diploma.

Wat doen we?

Wij geven u dezelfde verzorging als in een ziekenhuis maar dan in uw vertrouwde omgeving. Dit kan gaan van uw toilet tot inspuitingen, verbanden leggen… tot palliatieve zorgen in Deurne en omgeving.

We hebben dagelijks twee rondes: een ochtendronde en een avondronde. 

Palliatieve zorgen

Palliatieve zorg vraagt discretie. Daar staan wij voor garant. We zijn hierin gespecialiseerd en garanderen u een persoonlijke aanpak. We zorgen ervoor dat elke patiënt comfortabel begeleid wordt en houden rekening met alle persoonlijke wensen.

We werken nauw samen met de behandelende huisarts, zijn 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar en worden professioneel ondersteund door het PHA (Palliatieve Hulpverlening Antwerpen).

Andere diensten

We werken uitsluitend op doktersvoorschrift, behalve bij toiletdiensten. Wij kunnen u ook verder helpen met allerhande hulpmiddelen zoals krukken, rolstoelen, bedden… Wij zorgen voor de bestelling, levering en teruggave van deze hulpmiddelen.

Derdebetalersregeling

Een goede samenwerking met de behandelende arts is voor ons van primordiaal belang. Dit om u op elk tijdstip de gepaste zorg te kunnen bieden die u nodig heeft. We zijn aangesloten bij alle ziekenfondsen en werken met de derdebetalersregeling.

U moet ons nooit rechtstreeks betalen, wij regelen de vergoeding met uw ziekenfonds. Bij elk huisbezoek scannen we hiervoor uw identiteitskaart in met onze elektronische ID-lezer. 

Heeft u vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan via e-mail of telefonisch contact op met Thuisverpleging Bjorn Denie voor onder andere palliatieve zorgen in Deurne en omgeving.