THUISVERPLEGING 

Thuisverpleegkundige in Deurne en Borgerhout.  Ons team geeft u in uw vertrouwde omgeving dezelfde verzorging als in het ziekenhuis. Wij streven ernaar mensen te verzorgen zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven, zolang dit medisch verantwoord is. In uw gekende omgeving, omringd door uw familie, kunt u in alle rust op eigen tempo genezen. Een persoonlijke en kwalitatieve aanpak staan bij ons centraal.

We zorgen ervoor dat u steeds door hetzelfde team wordt verzorgd zodat u niet dagelijks een andere verpleegkundige over de vloer krijgt. We zeggen u ook steeds de dag voordien wie u komt verzorgen de volgende dag.

We hebben in Deurne 3 ochtendtoeren en in Borgerhout 1 ochtendtoer, we duwen onze toeren niet propvol zodat er tijd over blijft voor onze patiënten ook een bad of douche nemen is voor ons geen enkel probleem.

Zowel in Deurne als in Borgerhout voorzien we 1 avondtoer.

We zetten ook met plezier de medicatie klaar in een weekplanner, merken we dat de medicatie inname ondanks niet correct verloopt bespreken we dit met de familie en wordt de medicatie door ons meegenomen en geven we dagelijks een doosje uit de weekplanner aan de patiënt. Kan u niet zelf voor de medicatie zorgen bestellen we de medicatie voor u en halen we die voor u op in de apotheker.

Ook het afkoppelen van chemotherapie doen we op afgesproken momenten u belt ons om te melden wanneer uw chemo dient afgekoppeld te worden en op het afgesproken uur zal er een verpleegkundige bij u langskomen om de chemo af te koppelen.

Wenst u ons beter te leren kennen? Heeft u vragen over de dienstverlening van onze thuisverpleegkundigen in Deurne en Borgerhout aarzel dan niet en neemt u zeker contact met ons op. u vindt de gegevens op de contactpagina.