Samenwerking voor een volledige service

Omdat we ervoor opteren om u een zo volledig mogelijke service te bieden, werken we ook graag samen met dezelfde mensen waarvan we zeker zijn dat ze dezelfde dienstverlening bieden als wijzelf.

Voor kinesitherapie in de regio Deurne werken we samen met het kinecenter Lenjou-Waumans, Gallifortlei 133.  U kunt hen bereiken op het nummer 03 326 03 91. U kan een kijkje nemen op de website www.kinecenter.be

Voor uw pedicure en manicure raden we u Jaimie Mariën aan. U kunt Jaimie bereiken op het nummer 0485 06 47 60.  U kunt ook een kijkje nemen op haar facebookpagina.

Zoekt u een kapster die aan huis komt dan raden wij Linda aan. U kunt haar bereiken op het nummer 0495 51 02 11.

Is het momenteel moeilijk om uw eigen maaltijd te bereiden, dan kunt u bij Traiteur Gevers aankloppen. Zij brengen van maandag tot vrijdag warme maaltijden aan huis en kunnen u op vrijdag ook een maaltijd bezorgen voor zaterdag. Ze leveren uw maaltijd op een bord, niet in een aluminium bakje. U hoeft deze heerlijke bereiding nog enkel op te warmen in uw microgolfoven.  U kunt hen bereiken op het nummer 03 353 22 16. U vindt hun menukaart op de website www.traiteurgevers.be.

Uw medicatie brengen we graag voor u mee. Hiervoor kunnen we steeds rekenen op een prima service van apotheker Verzele.  U kan uw bestelling doorgeven via ons of zelf telefonisch op het nummer 03 324 69 42.

Heeft u vragen over de apotheker, traiteur of kinesitherapeut omtrent de samenwerking in Deurne, Borgerhout en omgeving? Neem dan contact op met Thuisverpleging Bjorn Denie via de contactpagina.